ER DIT BUDSKAB TROVÆRDIGT?

Værdiskabende web- og reklamefilm

Unikke historier - hver gang.

Hos AZ Web har vi specialiseret os i at skabe og producere indhold der er målrettet til online platforme og af en meget høj kvalitet. Vi består af et ungt kreativt team der alle har stærke kompetencer indenfor udvikling, kommunikation, marketing & branding.  

Vi ønsker at hjælpe dig og din virksomhed med, at fortælle historier der er målrettet dine kunder eller måske helt nye potentielle markeder. Vi skræddersyer derfor altid din film og kampagne, så den passer til netop din virksomheds behov.

Vi hjælper dig hele vejen igennem og det er vores vigtigste opgave, at du får det du havde forestillet dig - måske endnu bedre! Vi har erfaringerne og kompetencerne til at udforme en kampagneplan, således at du sikrer dig at din præsentationsfilm bliver vist til og for det rette publikum. Filmen kommer således aldrig til at stå alene eller forsvinde i mængden, vi sørger for at den kommer ud i verden.

Udover smukke film, hjælper vi også dig og din virksomhed med at planlægge og få succes i den digitale verden. Vi hjælper vores kunder med at få den rette trafik til deres website. Kontakt os og få en snak om mulighederne for at lægge en kampagneplan for netop din virksomhed eller dit produkt.

Fordele hos AZ Web

Hos AZ Web får du ikke blot det fotografiske eller videotekniske produkt, men herudover hele optakten til, efterbehandlingen og markedsføring.

Vi snakker løbende sammen om den bedst egnede markedsføring og hvilke markedsføringskanaler, som du skal benytte dig af, for at optimere dit udbytte.

Det er ikke kun nok at have godt produkt, men det handler også om, at produktet bliver vist/spillet de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter og ikke mindst for den rigtige målgruppe.

Hvis du skal markedsføre din virksomhed med en unik film eller billeder, så er AZ Web det helt rigtige sted.

Løsninger

Lille udvalg af vores løsninger

BASIC FILM

En basic film er en præsentationsfilm er en film, hvor potentielle kunder får følelsen af at stå ansigt til ansigt med dig og din virksomhed. Du kan vælge at bruge en af vore profesionelle medarbejder til at lave et voice over.  En anden mulighed er du står selv foran kameraet og taler direkte til din målgruppe. På denne måde skaber du nærvær og gør det nemt for kunden at sætte et ansigt på den de møder i virksomheden.

Har du derimod en virksomhed, et brand eller fx. et produkt der skal præsenteres, så kunden får et positivt indtryk? En præsentationsfilm er en rigtig god måde at få spredt dit budskab, på en passioneret, ærlig og troværdig måde. Samtidig sikre du dig at du efterlader et positivt indtryk.

SKRÆDDERSYET LØSNING

En skræddersyet løsning er en udvidet basic præsentationsfilm. Det vil sige, at der i denne løsning er mere plads til kreativ udfoldelse og special elements. Her kan der inkluderes noget 3D eller grafik på filmen, for at understrege en ‘sales point’. Disse elementer kan være med til at folk interagere efterfølgende eller føre til ‘clicks’ og måske et salg i sidste ende.

I denne løsning er der stadig masser af plads til kreativ udfoldelse og mulighed for at gøre filmen unik med henblik på at afspejle din virksomhed bedst muligt. Det hele handler om, at dine kunder kan genkende dig og din virksomhed - også på film.

KAMPAGNEFILM

I en kampagne film er der plads til at gå ‘all-in’. En kampagne film er på niveau med en almindelig reklamefilm, her er der plads til at fortælle den gode historie og bruge flere rekvisitter og tid på produktionen. Med en kampagnefilm arbejder vi yderligere med, at fortælle de historier som rammer mennesker - på den helt rigtige måde!
 
Her sætter kun fantasien grænser! 
Så kontakt os og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig videre med dine ideer - og gøre dem til virkelighed.