Skip links

Hjemmeside

Tiltræk potentielle kunder med en ny hjemmeside

Statistisk set browser den almene forbruger kun rundt på en ny hjemmeside i gennemsnitligt 7 sekunder. Det betyder, at 7 sekunder er alt hvad du får til at tiltrække, imponere og holde på potentielle kunder.

Derfor opererer AZ Web ud fra B&B konceptet: Blikfang og Brugervenlighed. Idéen bag B&B er, at man rammer i alle led af ”tiltrække, imponere og holde på kunder”-processen. Ved blikfang tiltrækkes og imponeres kunderne. Ved brugervenlighed kan kunderne let finde frem til emner af interesse. B&B konceptet vil i alt sin enkelthed med garanti tiltrække flere kunder, der holder ved.

Det får du

Efter AZ Web har udviklet din hjemmeside, får du:

  • En 100 % selvejet hjemmeside uden binding til AZ Web.
  • Adgang til hurtig, let og brugervenlig redigering af indhold.
  • En unik og skræddersyet hjemmeside.
  • Et design i topklasse.
  • Mobilvenlig og responsivt design.
Du ejer selv din hjemmeside

Som 100 % ejer af hjemmesiden kan du selv redigere på indholdet – det er som at arbejde med et skrivedokument. Hvis du ikke selv har tid til denne opgave, og vil overlade den til en anden part, kan vi hurtigt og let træde til. Valget er jeres, om i vil anvende os eller et andet bureau. Vi gør dog opmærksom på, at vi kender jeres historisk og ønsker, og derfor ved senere henvendelser ikke skal bruge yderligere forberedelsestid.

For at gøre samarbejdet mest favorabelt for vores kunder, underskriver vi først kontrakten, når vi har produceret det færdige design og fået accept fra dig. Herudover tilbydes du et uforpligtende og gratis strategimøde. Du har intet at miste og alt at vinde!