VIS VERDENEN AT DU EKSISTERER

Få en organisk placering med SEO

SEO - Søgemaskine optimering

Som en af vores grundprincipper, nytter det ikke noget, at have et lækkert og professionelt design, hvis der ikke er nogen, der ser det. Hverken hjemmesiden eller markedsføringen kan stå alene. Det er din opgave som virksomhedsejer, at gøre din hjemmeside synlig – og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Hvad er grundlaget for SEO?

Når en bruger indtaster søgeord på Google, er der nogle søgemaskine-robotter, der ”læser” hjemmesiderne og finder de mest relevante søgeresultater. Problemet med relevante søgeresultater er, at det er et alt for relativt og komplekst begreb for søgemaskinerobotterne. De følger en bestemt stringent procedure for at finde hvad, der er relevant, og de kan ikke gennemskue kompliceret hjemmesideindhold. Vores certificerede SEO-ekspert kender disse stringente procedurer og ved, hvordan indholdet i hjemmesiden skal opsættes, kodes og formuleres, så det opfattes som relevant af søgemaskinerobotterne. Eksperten udfører altså en søgemaskine optimering (SEO).

 

Få gratis besøgende med SEO

Når søgemaskinerne først har opfattet indholdet på din hjemmeside som relevant, stiger din organiske placering på Google alle døgnets 24 timer – og så bliver du så sandelig synlig. Google trækker ikke penge fra dig for antallet af besøgende i den organiske placering, og derfor får du altså gratis besøgende sammenlignet med AdWords.

Samtidig får vi sammen ryddet op i din hjemmeside og optimeret den. Du får tilknyttet en fast certificeret SEO-ekspert.

 

Fortæl os om dit projekt

Lad os hjælpe dig med at få din virksomhed online.


Noter evt. under "Detaljer" tidspunktet du helst vil kontaktes på.