Fuldt service webbureau

AZ Web er et fuldt service webbureau, der blev etableret for 5 år siden. I løbet af vores tid har vi oplevet gevaldig vækst og fremgang som følge af en øget efterspørgsel af innovative webløsninger og også i høj grad, vores kreative tilgang til vores projekter. Vi går op i resultater, der i sidste ende er bestemmende for, om projektet har været succesfuldt. Dog er vejen til succes betinget af et godt og udbytterigt samarbejde. Derfor holder vi jævnlig kontakt med vores kunder og tilbyder adskillige strategimøder og opfølgninger undervejs i processen.

Hjemmeside + Markedsføring = Succes

Som følge af vores erfaring, er der én ting, som vi kan sige med sikkerhed: Hverken hjemmesiden eller markedsføringen kan stå alene. Det er kombinationen af disse to, der skaber en succesfuld og omsætningsrig virksomhed. Denne kombination, og mere til, tilbyder vi.

Ingen anden samarbejdspartner er nødvendig

Som et fuldt service webbureau behøver du ingen anden samarbejdspartner end os til at skabe en visuel identitet til- og markedsføre din virksomhed. Vi udbyder bl.a. hjemmesideudvikling, webshop, grafik, tryk og foto/video. Sammen med vores samarbejdspartnere har vi samlet alt, hvad du skal bruge til markedsføring af din virksomhed ét sted – hos AZ Web.

Hvert enkelte kunde er vigtig

Som et mellemstort bureau holder vi os i det jordnære, og vi giver os god tid til hvert enkelt kunde. Vi yder service til både små, mellemstore og store virksomheder og har et stærkt og nært samarbejde med disse – der er ingen forskel i prioritering som følge af størrelsen på virksomheden. Hos os er hvert enkelt kunde vigtig!

Fast accountmanager

Som kunde hos AZ Web får du en fast accountmanager. Dette betyder, at du får tildelt en fast medarbejder, der også fungerer som din kontaktperson. Denne medarbejder yder kundeservice og ser til alle opgaver, herunder den samlede strategi, og fører projektet til ende sammen med dig.

Vi følger projektet i hus

Vi følger vores kunder i projekterne – lige fra den spæde idé til det færdige produkt. Vi laver en webside, danner en visuel identitet, rådgiver i relevant markedsføring og udfører jævnlige strategimøder, revideringer og opfølgninger. En grundpille i alt vores arbejde er, at du som kunde, efter ønske, skal være i stand til at håndtere den daglige drift af din hjemmeside. Derfor tilbydes et kursus i håndtering af webside-softwaren til alle vores kunder.

Vi giver næring til partnerskabet til fælles udbytte

Vi gør op med idéen om, at et professionelt produkt skal være dyrt. Eksklusivitet og kvalitet bliver ikke afgjort af prisen, men af hænderne og arbejdet, der står bag. Som fundamentet i udbygningen af – og væksten i – vores virksomhed, udbyder vi de laveste priser på markedet. Faktum er, at vækst hos vores kunder, skaber vækst hos os. Derfor betragter vi vores kunder, som vores største investering. Som vores bidrag til partnerskabet tilbyder vi fuldkommen gratis og uforpligtende strategimøder, hvor beslutningen i sidste ende altid ligger i vores kunders hænder. Vores kunders vision er vores vision!