Skip links

Vi er AZ Web

Et fuldt service webbureau, der blev stiftet for fem år siden. I løbet af vores tid på markedet har vi oplevet gevaldig vækst og fremgang som følge af en øget efterspørgsel på innovative webløsninger og også i høj grad, vores kreative tilgang til projekter. Vi går meget op i levere de resultater som i forventer, da vi med disse kan se, om projektet har været succesfuldt.

Vejen til et succesfuldt projekter er dog ikke lige til. Det kræver et godt samarbejde og god kommunikation mellem os og jer. Dette er også noget vi sætter en stor ære i, derfor holder vi jævnligt kontakt med vores kunder og tilbyder adskillige strategimøder og opfølgninger undervejs i processen. Med dette sikre vi os at projektet forløber både som I og os selv forventer.

Ingen anden samarbejdspartner er nødvendig.

Som et fuldt service webbureau behøver du ingen anden samarbejdspartner end os til at skabe en visuel identitet til- og markedsføre din virksomhed. Vi udbyder bl.a. hjemmesideudvikling, webshop, grafik, tryk og foto/video. Sammen med vores samarbejdspartnere har vi samlet alt, hvad du skal bruge til markedsføring af din virksomhed ét sted – hos AZ Web.

Hvert enkelte kunde er vigtig

Som et mellemstort webbureau har vi begge fødder solidt plantet på jorden, og giver altid tid til hver enkelt kunde, for at høre deres ønsker om fremtidig samarbejde. Vi yder service til både små, mellemstore og store virksomheder og vi tilbyder altid den samme service og kundebehandling.

Vi sætter altid stor ære i at have et stærkt og nært samarbejde med vores kunder – og der er ingen forskel i prioriteringen som følge af størrelsen af jeres virksomhed. Hos os er hver enkelt kunde lige vigtig!

Fast kontaktperson

Som kunde hos AZ Web får du tildelt en fast accountmanager, som fungerer som en fast medarbejder, samtidig med at agere kontaktperson, under og efter vores samarbejdsforløb. Denne accountmanager står for kundeservice håndtering og ser til alle opgaver, herunder den samlede strategi, og fører projektet til ende sammen med dig. Skulle der opstå problemer undervejs i forløbet.

Hjemmeside + Markedsføring =

succes

Som følge af vores erfaring, er der én ting, som vi kan sige med sikkerhed: Hverken hjemmesiden eller markedsføringen kan stå alene. Det er kombinationen af disse to, der skaber en succesfuld og en omsætningsrig virksomhed. Denne kombination, og mere til, tilbyder vi.

Vi følger projektet i hus

Vi følger altid vores kunder helt til døren med deres projektet – lige fra den spæde idé, til det færdige produkt. Vi laver en hjemmeside, danner en visuel identitet, rådgiver jer i relevante markedsføring og udfører jævnlige strategimøder, revideringer og opfølgninger.

Et af voress fokuspunkter i vores arbejde er, at du som kunde, efter ønske, skal være i stand til at håndtere den daglige drift af din hjemmeside, efter projektforløbet er færdigt. Vi tilbyder derfor et kursus i håndtering af hjememside-softwaren til alle vores kunder.

Vi giver næring til partnerskabet til fælles udbytte

Vi gør op med idéen om, at et professionelt produkt skal være dyrt. Eksklusivitet og kvalitet bliver ikke afgjort af prisen, men af hænderne og arbejdet, der står bag. Som fundamentet i udbygningen af – og væksten i – vores virksomhed, udbyder vi de laveste priser på markedet. Faktum er, at vækst hos vores kunder, skaber vækst hos os.

Derfor betragter vi vores kunder, som vores største investering. Som vores bidrag til partnerskabet tilbyder vi fuldkommen gratis og uforpligtende strategimøder, hvor beslutningen i sidste ende altid ligger i vores kunders hænder. Vores kunders vision er vores vision!