AZ Web - Løsninger fra A til Z

Hos AZ Web tilbyder vi alle typer webløsninger, der bliver udviklet efter dine behov og ønsker! Vi har lang erfaring og stor ekspertise inden for Web design, Webudvikling og E-handel.

 

 

 

Simpel Hjemmeside Komplet Løsning Professionel Løsning
Til den mindre virksomhed der ønsker at fremtidssikre virksomheden ved at komme online. Til den mellemstore virksomhed der ønsker en komplet side med alle nødvendige funktioner der vil differentiere dem fra konkurrenterne. Til den store virksomhed der har
særlig fokus på sin online fremtræden.
Unik Design Unik Design Unik Design
Skræddersyet til de enkelte virksomheder.
+ 2 speciel designede bannere til hjemmesiden (kan også blive trykt som større banner)
Hjemmesider opsættes i CMS.
Skræddersyet til de enkelte virksomheder.
+ 4 speciel designede bannere til hjemmesiden (kan også blive trykt som større banner)
Hjemmesider opsættes i CMS.
Skræddersyet til de enkelte virksomheder.
+ 4 speciel designede bannere til hjemmesiden (kan også blive trykt som større banner)
Hjemmesider opsættes i CMS.
Simpel Funktionalitet Komplet Funktionalitet Udvidet Funktionalitet
Billede slider & Billedgalleri
Kontaktformular
Billede slider & Billedgalleri
Kontaktformular & udvidet anmodningsformular/udfyldningsformular
Nyhedsbrev & Nyheder del
Udvidet statistik
Billede slider & Billedgalleri
Kontaktformular & udvidet anmodningsformular/udfyldningsformular
Nyhedsbrev & Nyheder del
Udvidet statistik
Log ind funktion (til medlemmer eller medarbejdere for at se specielt indhold)
Produktvisning
Mobil version af hjemmesiden
Indhold Indhold Indhold
10 sider optimeret til søgemaskiner 20 sider optimeret til søgemaskiner 35 sider optimeret til søgemaskiner
Andet kan aftales
9.500* 6.500 15.500 28.500

* Tilbudet gælder til og med d. 1. Maj 2014.


Pakkerne er sammensat efter hvad kunderne primært ønsker. Hvis i har brug for en anderledes løsning kan i ringe eller skrive til os, så vi kan sammensætte en løsning der passer til jeres behov.


Eksempler på hjemmesider

Herunder ses eksempler fra forskellige pakker. Som forklaret i pakkerne, er der ingen forskel på hjemmesiders design kvaliteter, om i vælger den første eller den tredje pakke får i altid unik design. Forskellen ligger blot i funktionaliteten. Husk at i også kan få specielle skræddersyede løsninger hvis pakkerne ikke dækker jeres behov.


Hjemmeside udvikling

Hjemmeside udvikling

Hjemmeside udvikling er i dag en utrolig vigtigt ting for virksomheder. For at kunne fremtidssikre sin virksomhed er det vigtigt, man sørger for at komme online, da det i højere og højere grad bliver brugt af forbrugere fra alle målgrupper. Der er mange forskellige typer af hjemmesider, så det er vigtigt at fastlægge sine krav til en hjemmeside før man bestiller en hjemmeside udvikling hos en professionel partner. Det kan være, man har et produkt, der er svært at sælge på nettet og man af denne grund vil bruge internettet til at opnå kendskab hos kunderne. En sådan hjemmeside bruges udelukkende til information og er derfor utrolig billig rent omkostningsmæssigt at lave.

Hvis man derimod har et ønske om at sælge sine produkter på internettet, er det et lidt større arbejde. Her skal man ofte have fandt i en erfaren partner til at stå for hjemmeside udvikling, da designet og hele infrastrukturen på en sådan side har enorm betydning for strømmen af kunder og derved også mængden af salg. Det er førstegangs indtrykket af en hjemmeside, der har den største betydning for om den besøgende bliver på siden, og læser indholdet eller bare finder en anden side med tilsvarende produkter. Det er netop grundet den meget brede konkurrence, man kommer i når man er online, at god hjemmeside udvikling er så vigtigt som det er. Det er netop her, du skaber indtrykket hos kunderne og det er faktisk grundlæggende din hjemmeside udvikling, der skal differentierer dig fra konkurrenterne og derved gøre dig til en mere attraktiv leverandør for kunderne.

 

 

Professionel hjemmeside udvikling med AZ web


Hos AZ web tilbyder vi unik hjemmeside udvikling, der kan hjælpe dig med netop dette mål om differentiering og mersalg. Med vores store ekspertise indenfor hjemmeside udvikling er vi en utrolig kompetent partner til at levere din hjemmeside. Vi har den helt klare fordel i forhold til vores konkurrenter, at vi tager dine ideer og ønsker med ind over den hjemmeside udvikling vi skræddersyr til dig, og derved både opfylder dine behov og ønsker og anvender vores egen erfaring. På denne måde får du et produkt, du personligt er tilfreds med, men som dine kunder også finder interessant. Vi skaber derfor ofte rammerne om vores hjemmeside udvikling ved hjælp af dialog med kunden. Vi ser derfor ikke vores produkt som en envejs leverance, men et samarbejde med dine visioner og vores erfaring. Dette skaber en hjemmeside med det perfekte mix mellem det traditionelle, moderne og minimalistiske. Altså en hjemmeside, der henvender sig til et bredt spektrum af kunder, og derved giver dig de bedste vilkår for at skabe øget salg.

Kontaktoplysninger

Udfyld felterne til højre, så vi kan tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer, og jeres behov. I kan også beskrive jeres behov i "beskriv" feltet, så vi kan forberede os inden samtalen.

Kontaktoplysninger

Tlf: 70 70 70 19
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresse:
Produktionsvej 1
2600 Glostrup

Åbningstider:
Man-Fre: 09:00 – 17:00

CVR: 34170339

Find os på Google+

Bliv kontaktet