Web Design Services

Udvikling og opsætning af din unikke hjemmeside

Arbejdsprocessen

Her får du et enkelt og overskueligt overblik over arbejdsprocessen fra første møde til offentliggørelse af din hjemmeside i 6 lette trin:

Trin 1: Første strategimøde

Afstemning af forventninger til et personligt eller digitalt møde: Hvad er dine ønsker og planer?Sammen lægger vi en plan for det videre forløb.

Trin 2: Designudvikling

Vores designteam udvikler et unikt og tilpasset hjemmesidedesign.

Trin 3: Andet strategimøde

Personligt eller digitalt møde, hvor du kommer med feedback til første udkast af designet. Ved videre revidering finder vi det endelige design. Kontrakten underskrives.

Trin 4: Afgrænsning af indhold

Hvad skal hjemmesiden indeholde af tekst og billeder? I har muligheden for selv at forsyne os med indholdet. Hvis dette ikke er ønsket, har vi kompetente medarbejdere, der både kan udvikle ønskede billeder og tekster.

Trin 5: Hjemmesideudvikling

Hjemmesiden udvikles, hvor indholdet indsættes i designet. Designet er kompatibelt med mobiltelefoner. Du har mulighed for selv at redigere indholdet.

Trin 6: Offentliggørelse af hjemmeside

Hjemmesiden offentliggøres, men dette er ikke nødvendigvis enden på samarbejdet! En succesfuld virksomhed afhænger ikke kun af et sprødt design, men også den rigtige markedsføring. Vi diskuterer videre samarbejdsmuligheder til et strategimøde.

Fortæl os om dit projekt

Lad os hjælpe dig med at få din virksomhed online.


Noter evt. under "Detaljer" tidspunktet du helst vil kontaktes på.