SØRG FOR AT BLIVE OPDAGET

Opsætning og vejledning til online kampagner

Flere kunder med Google Adwords

Få din hjemmeside ud af skyggen og få en topplacering på Google for lige netop den målgruppe, som er interesseret i dit udbud. Denne form for markedsføring er aktuel og særdeles anbefalingsværdig, da din annonce målrettet dukker op det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt.

Med Google AdWords knytter du din hjemmeside til bestemte søgeord, geografiske områder og tidspunkter på dagen. Vores certificerede AdWords-specialist er særligt god til en udvælgelse af relevante kriterier. I konsensus med dine kriterier, dukker din annonce op med topplacering på Google og YouTube.

Du betaler ikke for topplaceringen i sig selv, men du betaler for antallet af gange, der bliver klikket på din hjemmeside. Du lægger selv et fast dagligt budget. Hvis den maksimale grænse i dit budget nås, stopper dine annoncer den pågældende dag. Således betaler du ikke for mere, end du har råd til i budgettet.

Er du eksisterende AdWords kunde?

Hvis du allerede er AdWords kunde, har vi også et spænd af fordele til dig. Vi kan optimere dit udbytte: Hos os kan du få mere for det samme budget. Vores optimering omhandler bl.a. et mere målrettet udvalg af søgeord, tidspunkter og geografiske områder, så det passer bedre til jeres udbud. Vi har kunder, der har sparet over 41% om måneden som følge af vores optimering.

Kontakt os for et uforpligtende møde, os så kan vi snakke om mulighederne sammen.

Fordele ved AdWords og hos AZ Web

  • Relevant markedsføring
  • Topplacering på Google
  • Fastlagt dagligt budget overskrides ikke
  • Du betaler kun, når der klikkes på din annonce
  • Optimering giver store besparelser for eksisterende AdWords kunder

Fortæl os om dit projekt

Lad os hjælpe dig med at forbedre din online markedsføring.


Noter evt. under "Detaljer" tidspunktet du helst vil kontaktes på.